Magic Quadrant for Enterprise Content Management Gartner's evaluatie van 15 enterprise content management aanbieders.Download het gratis rapport

M-Files biedt u het rapport kostenloos aan.

M-Files is opnieuw opgenomen door Gartner in het 2016 Magic Quadrant voor Enterprise Content Management rapport. Gartner's evaluatie van de M-Files metadata gedreven ECM oplossing is gebaseerd op zijn volledigheid van ECM visie en het vermogen om deze visie uit te voeren.


Download nu ››

M-Files: Enterprise Informatie Management

M-Files biedt een unieke, slimmere benadering van informatie management (EIM). Het is wat veel EIM en ECM analisten beschrijven als "content in context ', waarbij de inhoud op maat van elke individuele gebruiker wordt gepersonaliseerd, zodat u snel en eenvoudig toegang heeft tot de meest relevante inhoud op het moment wanneer het nodig is. Het is meer intuïtief, krachtiger en flexibeler dan elke andere oplossing. Het is de toekomst van informatie management, beschikbaar vandaag.

Gartner doet geen aanbevelingen van leveranciers, producten of services die in de publicaties staan, en adviseert technologiegebruikers om niet alleen leveranciers te selecteren op basis van de hoogste ratings of andere aanwijzingen. Gartner publicaties bestaan uit de adviezen van Gartner's onderzoeksorganisatie en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
GARTNER is a federally registered trademark and service mark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally, and is used herein with permission. All rights reserved.

Gartner Magic Quadrant for Enterprise Content Management, 31 October 2016, Karen A. Hobert, Joe Mariano, Gavin Tay

^