“Z učinkovitim upravljanjem naših oblikovnih datotek in druge kritične dokumentacije smo lahko izboljšali upravljanje kakovosti in zmanjšali škodne zahtevke v zvezi s kakovostjo.”

- Paul Ellison, Business IM Manager, Fläkt Woods

Registrirajte se zdaj in si priskrbite 30-dnevno brezplačno preskusno različico rešitve M-Files v vašem jeziku in izkusite poenostavljen pristop pri naslednjem:

M-Files – informacije, ki jih poganjajo metapodatki

Rešitve za upravljanje vsebine podjetja M-Files preoblikujejo načine, na katere podjetja upravljajo, varujejo in souporabljajo informacije. To naredijo z unikatnim pristopom, ki temelji na metapodatkih in ki organizira ter obdeluje vsebino glede na kaj je, namesto glede na kje se nahaja.

Več tisoč podjetij v več kot 100 državah uporablja rešitve M-Files na lokaciji, v oblaku ali v hibridnih okoljih za izboljševanje produktivnosti in kakovosti ter za zagotavljanje združljivosti z industrijskimi predpisi in standardi. Zaupajo nam podjetja, kot so AstraZeneca, Parker Hannifin in EADS.

M-Files nudi upravljanje vsebine in dokumentov na način, ki: se ga je enostavno naučiti in uporabljati, je zanesljiv, zmogljiv in varen – z njim pa ne boste prekoračili svojega proračuna. Za razliko od drugih rešitev za upravljanje informacij M-Files povečuje produktivnost vašega osebja, ne da bi to moralo spremeniti način dela. Z rešitvami M-Files izboljšate delovni tok, povečate vnovično uporabo informacij, odpravite redundantnost, varno nadzorujete vsebino in se izognete navzkrižjem ter izgubi podatkov – vse to v eni sami rešitvi, ki omogoča tudi integracijo v Raziskovalca Windows.
Upravljanje, iskanje in sledenje informacijam in procesom v vašem podjetju bo sedaj potekalo brez truda. Z družino rešitev za upravljanje vsebine podjetja M-Files lahko enostavno in učinkovito avtomatizirate svoje poslovne procese in delovne toke – in to brez dragega usposabljanja in namestitve.

Za več informacij o rešitvah in podjetju M-Files obiščite www.m-files.com.

Stik z nami – vaši strokovnjaki za upravljanje dokumentov

Ali imate vprašanja o rešitvah M-Files ali o nakupu izdelka za vašo organizacijo? Potrebujete pomoč pri izbiri sistema za upravljanje vsebine podjetja ali dokumentov, ki bo izpolnjeval vaše potrebe? Obrnite se na nas ali vašega lokalnega partnerja M-Files: www.m-files.com/contact.

Naša tehnična podpora vam bo pomagala pri tehničnih težavah: www.mfiles.com/contact.
Storitve in podporo nudimo v več jezikih, tako da nas lahko kontaktirate v želenem jeziku.

Prenesite 30-dnevno BREZPLAČNO PRESKUSNO RAZLIČICO – preskusni paket je na voljo v 24 jezikih.

Rešitev M-Files nudi praktičen in ugoden pristop k upravljanju dokumentov